Bedankt voor je stem!

98

Stemmen

PLAN #14
’Mijn Nieuwe School is een Place to BE.’
— Trudy van Oostrum

Omschrijving

Mijn Nieuwe school is een Droom van elk kind en elke volwassene. De school heeft een grote toegangsdeur, waar veel kinderen tegelijk naar binnen en naar buiten kunnen. Er is heel veel KLEUR, er is RUIMTE, er is NATUUR, Moestuin, planten, bloemen, kruiden. Er staan grote tafels. Aan de muur hangen moodboards, kunstwerken, door de jonge volwassenen zelf gemaakt. Er is een keuken, waar Produkten van eigen grond verwerkt worden op een manier waardoor de voedingswaarden behouden blijven en de gezondheid en vitaliteit van de de studenten in optimale staat zijn. Elke stident kan niet wachten om weer naar school te gaan,en elke student heeft een glimlach op zijn of haar gezicht. Altijd. Met deze missie is een stap gemaakt naar een optimaal immuun systeem .

Wij leren kinderen wat ontbreekt op elke school die ik ken. Voor onze eigen kinderen heb ik nog gezocht naar een ouderwetse Vormingsklas, een jaar waar ik nog elke dag mijn voordeel mee doe. De waarden van SAMEN en ELKAAR de bal toespelen, zoals ik dat leerde bij Scouting, is wat mij betreft ver te zoeken. PERSOONLIJKE ONTWIKKELING, wat wij onze kinderen hebben meegegeven met peperdure particuliere cursussen, dienen beschikbaar te zijn als gesneden koek. SPIRUTUELE ONTWIKKELING, weten dat de Zon en de Maan meer te vertellen hebben dan niets, dat je eigen intuitie het belangrijkste is wat wij bezitten en leren hiernaar te luisteren, BEWEGEN, GELD,RELATIES enz.

De eerste en belangrijkste vraag is:" Waar wordt jij nou echt gelukkig van ?" Dat lijkt heel makkelijk, maar ook dit is vaak weer een goed idee of een leugentje om Bestwil. Op zoek gaan naar de real thing, en leven, leren leven met en voor onderwerpen die jou echt gelukkig maken, is wat je heel jong weet, heel gauw afleert, en zo snel mogelijk weer terug wil vinden. Dit blijft. Een eeuwige glimlach op het gezicht van iedereen die in dit paradijs rondloopt.

Mensen die hun lessen geleerd hebben in dit leven en deze rijkdom vertellen aan de volgende generaties. Rijkdom die niet te koop is, maar die je gegund is, die we allemaal verdienen, waardoor het mooiste van in ons ligt te slapen SHORT en SWEET naar buiten gehengeld wordt door mensen die jou leren vissen. Er onstaat een visvijver van ongekende mogelijkheden om te leren, specifiek datgene, wat jij nodig denkt te hebben om die eeuwige glimlach op je gezicht te hebben, en niet eens het idee te kennen dat je dient te werken voor de kost. In onderzoek zijn! Waarom zorg je dat dingen die je graag wil hebben aan je neus voorbij gaan, en zaken die je helemaal niet wil, aantrekt. Onze Nieuwe school is een Avontuur, een ontdekking, een Garden of EDEN.

Initiatiefnemers

Ik ben Trudy van Oostrum, geboren in Rotterdam(1951 ) Dochter van Frans van Oostrum ( drukker van Sjors en Sjimmie en geboren in de Langstraat/schoenenindustrie en Leny Damave, ( hoeden ontwerpers en kunstschilders). Ik zeg dit omdat ik nog steeds te veel geld uitgeef aan peperdure hoeden en schoenen, en de avonturen van Sjors en Sjimmie in mijn bloed zitten. Toen ik 6 jaar was had ik een restaurant op zolder met 2 menues en een goed gesprek. "Wat is goed voor Jou?" Op de eerste verdieping van ons ouderlijk huis had ik een kapsalon, omdat ik graag wilde dat iedereen die in mijn restaurant kwam er mooi uitzag.

Met heel veel omwegen, een dieetiste opleiding, een leraren opleiding, een huid therapeuten praktijk en een studie communicatie wetenschappen, doe ik nu weer hetzelfde als wat ik deed toen ik 6 jaar was. De grap is dat ik met Haar en eten heel rijk ben geworden zonder dat ik dat wilde of er zelfs aan dacht. Dit wil je iedereen leren!

Oproep

Lees je dit, raakt dit jou, dan ontmoet ik je graag.